Supermarktketen Jumbo staat bekend om zijn persoonlijke aandacht voor de klant. Jumbo wil dat elke klant 100 procent tevreden is en garandeert daarom de laagste prijs, beste service en het grootste assortiment. Op deze manier onderscheidt Jumbo zich van zijn concurrenten en kom je graag bij Jumbo langs voor jouw dagelijkse boodschappen. Heeft u interesse in een folder van de action?

Dit bedrijf is erg slim geweest om mensen gratis alle reclame folders te laten bekijken. Zo denken mensen dat ze alles gratis kunnen krijgen en dat dit bedrijf erg veel voor je doet. Zij zorgen er voor dat je alle reclame folders kunt lezen door deze op een pfd bestand te laten openen. Zo kunnen klanten het snel en eenvoudig opslaan en eventueel zelfs uitprinten. Het is erg handig om dit zo te doen.

Ik zelf doe dit elke dag. Ik heb een nee-nee sticker op mij deur en daarom wil ik geen post binnen hebben omdat ik daar teveel troep van krijg. Deze troep kost uiteindelijk ook weer allemaal geld.

Wilt u meer informatie over een folder van de etos? Dan kunt u bij deze even op de website kijken voor verdere informatie. U kunt eventueel ook bellen naar één van de medewerkers.