Goedkope Parfum heeft het grote voordeel dat je natuurlijk een pak minder centjes moet gaan uitgeven. Dit kan 30, 40 tot zelfs 50 euro per flesje zijn dat je minder betaalt! Een tweede voordeel is dat  de kwaliteit super is, ik spreek dan wel over parfum en geen mindere kwaliteit zoals eau de toilette en dergelijke.

Mensen worden zich meer en meer bewust dat vele artikelen die goedkoper zijn, daarom niet slechter zijn. In tijden van crisis is het zeer welkom om  een pak minder centjes uit te geven en toch even lekker, zo niet lekkerder te ruiken, niet?

Waarom niet gaan voor goedkoper?

Een goedkope parfum  aankopen is echt wel een goed idee. Neem dat je per jaar 3 flesjes verbruikt dan bespaar je op die manier al gauw 3×30 euro, dus 90 euro! Dan heb je misschien nog een partner die eveneens een paar flesjes gebruikt op jaarbasis, dus loopt de besparing algauw op.

 

Waarom kiezen de mensen meer en meer voor goedkopere alternatieven?

Duur wordt ons opgedrongen door de talloze reclames op radio en TV of in de magazines. Het wordt ons veelvuldig om de oren geslagen dus geloven we dat dit of dat produkt wel het beste zal zijn, hoewel dit niet altijd zo is.  Mensen hebben dit toch meer en meer door en kiezen voor goedkopere alternatieven, zoals goedkope parfum omdat de kwaliteit zeker even goed is en ze hierdoor nog es veel centjes kunnen besparen! En gelijk hebben ze!

Hou liever de centjes in uw eigen zakken of doe er tal van andere leuke dingen mee en ga voor een goedkoper alternatief. U zal even goed ruiken, uw neus zal echt het verschil niet ruiken.

Een goedkope parfum van kwaliteit is een schitterend alternatief voor de duurdere parfums.