Sinds kort hebben wij bij ons op de onderneming een CNC lathe aangeschaft. Dit betekend vertaald naar het Nederland een computergestuurde draaibank. Deze levert precieze werk, en is ideaal voor onze onderneming gezien het feit dat wij meubels op maat leveren. Gezien het feit dat wij de machines zelf kunnen instellen, wordt er ons veel werk bespaard, maar gebeurd het werk wel altijd keurig en foutloos. Machines zijn gewoonweg zo goed in hun werk, dat dit de ideale investering was voor mijn baas.

Perfect afgeleverd werk

Al het werk wat door de machines bij ons op de onderneming gebeurd, gebeurd nauwkeurig en bovendien in een zeer hoog tempo. Het is gewoonweg tegenwoordig niet meer handig om dingen met de hand te maken, gezien het feit dat er dan nog wel eens fouten in het product voorkomen. Althans, met productiewerk is dit gewoonweg niet al te handig, maar met bijvoorbeeld kleding is het handgemaakte nog altijd natuurlijk vele malen mooier. Toch heb ik een enorme voorkeur voor de CNC machines gezien het feit dat met deze machines het werk zoveel sneller gaat.

Wil ook jij machines bestellen, bijvoorbeeld de metal lathe? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie over de leverancier hiervan.