Wanneer je veel paarden hebt en deze te eten moet geven, wil je niet iedere keer op en neer om paarden voeding te kopen. Je wilt liever in één keer genoeg voeding voor een tijdje kopen. Omdat het voer voor paarden nogal veel is, is het ook een enorme klus om al het voer voor paarden in de winkel te kopen. Zou het daarom niet ontzettend handig zijn om het voer voor de paarden via een webshop te bestellen en deze te laten bezorgen bij u thuis?

Wat je kunt verwachten van je paard als die meer natuurlijke voeding krijgt:

–          Meer uithoudingsvermogen:  wanneer uw paard natuurlijke voeding krijgt, krijgt uw paard meer energie. Daarnaast zullen de spieren van het paard zich optimaliseren in vetverbranding in plaats van glucoseverbranding.

–          Verbeterde gezondheid: Verschillende koolhydraatgerelateerde aandoeningen zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast zal de kwaliteit van de hoeven verbeteren en aandoeningen als zomereczeem zullen verdwijnen.

–          Normalisatie van het gewicht: Door gezonde voeding krijgen paarden een normaler gewicht.

–          Een gelukkiger leven: een paard zal geen onrustig gedrag vertonen of niet meer de behoefte hebben om ‘ondeugend’ in de stal te doen.

–          Minder neurotische gedrag: Voor paarden is het erg belangrijk dat ze een normale eetlust en normale hoeveelheid energie hebben omdat ze anders onrustig worden.