Wat is er nou gezelliger dan op een doordeweekse avond met een aantal vrienden op de bank te zitten en de wekelijkse gebeurtenissen te bespreken? Een hapje en een drankje erbij en u bent verzekerd van een heerlijk ontspannen en sfeervol avondje. Een mooie toevoeging aan zo’n gezellige avond zou de Contura 850 houtkachel kunnen zijn. Deze houtkachel kan het plaatje compleet maken en zal voor nog veel meer gezellige avonden zorgen.

Een winterse sfeer en geur in huis

De Contura 850 houtkachel brengt u de sfeer waar u naar op zoek was en geeft daarnaast een heerlijke winterse geur van verbrand hout af. De Contura 850 houtkachel is een compacte vrijstaande houtkachel met een klassieke uitstraling. De benodigde houtblokken kunt u er netjes in opbergen, wat de kachel een extra gezellige uitstraling geeft. Het plaatsen van een houtkachel kan in veel woningen, zeker wanneer het gaat om een vrijstaand model als deze. Dus wellicht kunt u binnenkort genieten van de warmte van de Contura 850.

De beste keuze in kachels en haarden

Haardenexpert in Apeldoorn biedt verschillende soorten houtkachels aan. Maar ook voor  gas- en elektrische haarden bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Dus als u op zoek bent naar die warme sfeer in uw woonkamer, bezoek dan eens de website en ga op zoek naar een passend model voor uw woning.