Zou je graag ook een rol willen spelen als mediator? Dan kan je hiervoor een speciale opleiding volgen. Want een mediator, dat wordt je niet zomaar. Hiervoor heb je bepaalde kennis en vaardigheden nodig waarmee je twee partijen op één lijn kan brengen. Gelukkig zijn  deze cursussen toegankelijk en gemakkelijk te volgen. Een van deze cursussen is die van geweldloze communicatie.

Mediatior in opleiding, voor het oplossen van conflicten

Het kan zijn dat de vraag vanuit uw werk is gekomen, ze zijn daar bijvoorbeeld op zoek naar een mediator. Maar ook voor in de buurt is het prettig om een mediator te hebben voor bijvoorbeeld het oplossen van burenruzies. Tevens kan het ook een verijking zijn  voor jezelf. Door meer inzichten te krijgen in conflicten en communicatie kan je jezelf een hoop leren en een spiegel voorhouden. Maar ook voor andere partijen kan dit interessant zijn.

Ook een opleiding volgen?

De opleiding Geweldloze communicatie bestaat uit verschillende bijeenkomsten en een deel thuissituatie. Uiteindelijk biedt het verschillende inzichten waarmee je anderen en misschien ook jezelf kan helpen. Het is kennis die je je hele leven nog bij je draagt! Meer weten over het onderwerp? Surf naar de website van de mediation opleiding!