Een aantal jaren geleden heb ik besloten om mijn auto te verkopen. Aangezien ik midden in het centrum van Arnhem woon, heb ik eigenlijk nooit een auto nodig. Dit omdat ik alles in mijn omgeving heb zitten, waardoor het hebben van een auto totaal overbodig is geworden. De supermarkt zit op de hoek, het station zit op loopafstand, en het centrum daar woon ik in. Een auto had ik dus nooit nodig, totdat ik afgelopen jaar op vakantie ging en ik op Schiphol moest komen. Toch had ik al gauw een oplossing hiervoor gevonden, wat voor mijn transport naar Schiphol heb ik taxi Arnhem Schiphol ingeschakeld.

Snel en makkelijk gereserveerd

Via een collega van mij kwam ik bij het taxibedrijf terecht. Hij vertelde mij dat het taxibedrijf heel gemakkelijk te bestellen was, dus ik heb mij destijds een poging gewaagd. Via het internet kwam ik op een pagina van het desbetreffende bedrijf waarin al heel gemakkelijk een reserveer-button stond waarop je kunt klikken. Vervolgens kon je je naam opgeven, je mailadres en je bericht waarna het taxibedrijf met mij contact opzocht.

Tegenwoordig reis ik vaker met taxi Arnhem, aangezien zij mij de service geven die ik als klant verwacht. Een geweldig taxibedrijf waar ik zeker nog vaker mee ga reizen.