Wilt u uw woonkamer net wat meer warmte en bijzonderheid geven? Bent u op zoek naar een bijzondere klok waarvan u zeker weet dat u een van de weinigen bent die deze klok bezit? French clocks zijn een perfect idee als u uw woonkamer net wat meer sfeer wilt geven.

Voor iedereen…

French clocks, klokken met alleen al een bijzonder uurwerk. Romeinse cijfers die de klok bijzonder maken. In tegenstelling tot de klokken van nu die verfraaid, moderner en compacter en vooral veel minder op het uurwerk zijn gericht. Nu is het zo dat hoe compacter een klok is, hoe beter. Daarnaast word er veel gewerkt met “foto klokken”. Foto’s om uw klok net wat persoonlijker te maken. Naast het bijzondere uurwerk is de vorm en figuur van french clocks erg bijzonder. Iedere french clock kent zijn eigen model en kleur. Of u nu houdt van groot en uitbundig of van klein en bijzonder, voor ieder is een french clock verkrijgbaar.

Verkrijgbaarheid

Juist omdat deze antique clocks zo bijzonder zijn, is de verkrijgbaarheid per klok ook veel minder. Om een bijzonder french clock te vinden, moet u vaak bij een antiek winkel zijn of er moet er net tegenaan lopen op bijvoorbeeld een rommelmarkt. Een familiestuk is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u zo’n klok op bijvoorbeeld een rommelmarkt vindt, mankeert er vaak wat aan het uurwerk en soms ook aan de klok zelf. Bent u op zoek naar een bijzonder exemplaar? Een french clock waarvan u zeker bent dat deze goed gerestaureerd en het uurwerk goed is? Neem gerust eens een kijkje!