Zelf ben ik een hele grote fan van zowel fossil horloges als tommy hilfiger horloges. Dit is eigenlijk in de loop der jaren zo gegroeid. Voorheen had ik ook wel eens een uurwerkje van een ander merk, maar sinds ik door een bevriende collega ben gewezen op de fraaie ontwerpen van fossil horloges en tommy hilfiger horloges wil ik eigenlijk niets anders meer. Ik ben momenteel in het bezit van een drietal fossil horloges, waarvan ik er één regelmatig draag. De andere twee fossil horloges vind ik eigenlijk te mooi om daadwerkelijk om te doen en heb deze thuis op een mooie plaats liggen. Ik mag ze graag bekijken, want het is een prachtig design en dat is voor de echte liefhebber natuurlijk van groot belang.

Daarnaast ben ik de trotse eigenaar van maar liefst negen tommy hilfiger horloges! Als er een nieuwe collectie tommy hilfiger horloges wordt uitgebracht ben ik altijd maar wat nieuwsgierig en moet er vaak eentje gekocht worden. Er zijn niet genoeg dagen in de week om ze allemaal regelmatig te dragen, vandaar dat ik een aantal tommy hilfiger horloges in de woonkamer heb tentoongesteld, naast onder andere mijn fossil horloges. Als er bezoek komt is dit altijd leuk om te laten zien, zeker als dit  hippe mensen betreft die ook van mooie spullen houden. Vrienden van ons zijn ook grote fans van tommy hilfiger horloges en fossil horloges en hier kunnen we dan ook uren over praten. Het is altijd interessant om over de nieuwe modellen te praten met gelijkgestemden. We vinden het ook leuk om in de stad te gaan kijken naar het aanbod klokjes. In een etalage komen fossil horloges altijd goed tot hun recht. Fraai tentoongesteld, met de juiste belichting zijn dit ware kunstwerken. Laatst zag ik een aantal fossil horloges in een winkel liggen en daar moest gewoon een foto van gemaakt worden. Het was net een kunstwerk van Rembrandt, zo perfect gestileerd.

Ik heb nu een aantal tommy hilfiger horloges op het oog waar de ware liefhebber echt van moet watertanden! Ik twijfel nog een beetje over welke ik precies zal aanschaffen. Het liefst allemaal natuurlijk, maar het moet financieel gezien natuurlijk wel een beetje verantwoord zijn. Tommy hilfiger horloges zijn niet per se het allergoedkoopst, maar kwalitatief gezien zeer hoogstaand. In een catalogus heb ik foto’s gezien van werkelijk waar de mooiste en beste modellen die ooit gemaakt zijn.