Supermarktketen Jumbo staat bekend om zijn persoonlijke aandacht voor de klant. Jumbo wil dat elke klant 100 procent tevreden is en garandeert daarom de laagste prijs, beste service en het grootste assortiment. Op deze manier onderscheidt Jumbo zich van zijn concurrenten en kom je graag bij Jumbo langs voor jouw dagelijkse boodschappen. Heeft u interesse in een folder van de Jumbo?

In een Jumbo folder staat:

Bent u benieuwd naar de aanbiedingen van deze week? Bekijk dan nu de Jumbo folder en bekijk welke producten deze week in de aanbieding zijn.

• Wekelijks een nieuwe Jumbo folder
• Maandelijks het “Hallo” Jumbo magazine
• Jumbo en 24Kitchen selecteren de lekkerste recepten voor “De makkelijke maaltijd”

Dit bedrijf zorgt ervoor dat een folder van de Jumbo of van een ander bedrijf in de schappen komen. Het is erg belangrijk dat in deze folders de juiste informatie staat omdat als de folders eenmaal gedrukt zijn en er staat verkeerde informatie in, deze folders allemaal terug gestuurd moeten worden en er allemaal nieuwe folders gemaakt moeten worden zonder een typ foutje. Vandaar dat het erg belangrijk is om als bedrijf altijd al je dingen nog een keer extra te controleren.

Meer informatie nodig over de folder lidl? Bekijk dan nu de website of klik op één van de linkjes.