Laatst heeft mijn opa een nieuwe fiets gekocht en daar hoorden natuurlijk een heleboel accessoires bij, maar mijn opa had en heeft overigens nog steeds daar niet zo heel erg veel verstand van. Dus toen mocht ik de dochter van zijn dochter opzoek gaan naar bijvoorbeeld mooie fietstassen. Mijn opa houdt nogal van het snelle winkelen, dus gaat hij vaak naar de supermarkt om kleine en weinig producten te kopen. Zo komt hij dagelijks in de lokale supermarkt.

Het nieuwe kopen

Via het internet wist ik al dat er heel erg veel te koop was, maar dat je er nu zelfs ook van alles voor de fiets kunt kopen dat had ik nu echt nooit verwacht. Het is dan ook een aangename verrassing dat ik fietsassen kon vinden op het internet. We hadden de keuze uit wel driehonderd verschillende goedkope fietsassen. Het is namelijk nog niet weer zo dat hij een dure wilde, maar hij wilde gewoon een super makkelijke waar hij zijn boodschappen in kon doen. Daar is het natuurlijk ook wel weer zo dat hij niet na twee keer al helemaal kapot moest zijn.

Fietstas

Uiteindelijk heeft hij een hele mooie fietstas gekocht van het merk Basil. Basil fietstassen zijn echt super fijn.