Wat is er zo bijzonder aan Michael Kors horloges. Ik kan het antwoord je eerlijk gezegd niet direct geven. Michael Kors horloges hebben erg veel diverse horloges die er stuk voor stuk fantastisch uitzien. Ik geloof echter ook dat je dit kan zeggen van andere collecties van uurwerken naast de collectie van Michael Kors horloges. Daarom ben ik van mening dat het afhankelijk is van jouw eigen voorkeuren en jouw eigen smaak welke horloges bij jou passen en met welke je een band hebt.

Ik draag voornamelijk Michael Kors horloges omdat ik er een tijd geleden, al jaren geleden, eentje gekocht heb. Deze is me destijds zo goed bevallen, dat ik steeds terug ben gegaan naar dezelfde winkel en steeds als eerste in de collectie van Michael Kors horloges heb gekeken of er weer een mooie voor me bij zat. Of ik nou een sportieve variant wilde hebben of eentje die ik gewoon dagelijks om kon hebben met mijn dagelijkse bezigheden, dat maakte eigenlijk allemaal niet zoveel uit, want de keuze is er echt enorm.

Als je zelf zoekt naar een horloge, kan ik je aanbevelen om te kijken naar de Michael Kors horloges. Ik zeg niet dat dit de beste, mooiste horloges voor jou zijn, maar ik ben er zeer tevreden over. Het kan echter prima zo zijn dat jij de horloges helemaal niks vindt en dat je liever verder kijkt bij de andere merken. Dit is jouw goed recht en hier zal ik je echt niet in tegenhouden. Maar…doe het voor mij, neem even een kijkje in de uitgebreide collectie en bepaal dan zelf of het iets voor jou is of dat je liever bij je oude merk blijft of dat je sowieso liever een ander uurwerk aanschaft. Het kan hoe dan ook geen kwaad om te kijken!