Voor wie dagelijks gebruik maakt van Facebook kan het login proces wel eens voor wat problemen zorgen. Het kan namelijk zo zijn dat je niet direct ingelogd kunt worden, je wachtwoord en gebruikersnaam combinatie niet wordt geaccepteerd of dat de database van Facebook voor de nodige problemen zorgt wanneer deze weer eens niet bereikbaar is.

Om deze problemen op te kunnen lossen kun je naar Facebookinlog.com gaan. Inloggen via deze website op Facebook is een makkie aangezien je direct word geleid naar de juiste login pagina op Facebook. Met een klik op de muis kun je verder gemakkelijk inloggen op je pagina.

Met al die miljarden mensen die dagelijks inloggen op Facebook kan het een keer mis gaan. Wees niet getreurd, de problemen lossen zich vaak vanzelf op. Mocht het probleem langer duren, dan is het wellicht handig om hier wat verder in te duiken. Facebook heeft een eigen blog en zelfs Twitter pagina waar ze belangrijke informatie plaatsen. Het kan namelijk zo zijn dat er een fout is met de servers waardoor het verhelpen van het probleem wat langer duurt dan normaal.

Indien je je wachtwoord kwijt bent zul je contact moeten opnemen met Facebook zelf. Zij kunnen je verder helpen. Ook met andere gerelateerde problemen kun je daar terecht.