Heeft u het helemaal gehad met Facebook en wilt u uw Facebook account compleet verwijderen? Dat kan gelukkig en het is niet al te ingewikkeld. De instructies voor het verwijderen van uw Facebook account kunt u vinden op de Facebook verwijderen pagina.

Ook al is het tegenwoordig nog steeds het meest populaire sociale netwerk, er zijn toch nog genoeg mensen die het niet meer zien zitten met Facebook. Veel klachten gaan over de privacy gevoeligheid van het bedrijf, andere gaan over het gebruik van het netwerk zelf.

Gebruikers worden het beu om updates bij te houden en vinden dat het te veel tijd kost. Tijd die tegenwoordig stukken nuttiger besteed kan worden. Ze worden moe van alsmaar dezelfde updates van dezelfde vervelende personen. Het alsmaar moeten liken van pagina’s en status updates. Zichzelf verplicht voelen ergens op te reageren. Ze worden er letterlijk helemaal gestoord van.

Mocht je nog twijfels hebben, het niet hebben van een Facebook account kan ook zo zijn nadelen hebben. Je ontvangt als laatste pas uitnodigingen van je vrienden want ze dachten dat het plaatsen van de uitnodiging op Facebook wel voldoende was aangezien toch iedereen Facebook heeft. Je kan niet meer meedoen met veel aanbiedingen en acties omdat je zonder account niets meer kan liken of sharen en daarmee dus kans maken op een prijs. Je hoort er niet meer bij.

Maar wees niet getreurd, je hebt zonder Facebook een veel relaxer leventje met minder zorgen.