Zelf ben ik altijd enorm onhandig geweest. Een schilderij ophangen is voor mij al een lastig werkje, gezien het feit dat ik gewoonweg twee linker handen heb. Je zult mij dan ook niet graag klusjes zien dan, zoals het werken in de tuin of iets in deze richting. Om deze reden heb ik ook contact opgenomen met klusbedrijf Vorden, die voor mij een hele schuur in elkaar getimmerd heeft. Een man met twee rechterhanden, waarvan de specialisatie vanaf straalt.

Opbergruimte voor onze fietsen

De fietsen van mijn kinderen en vrouw stonden continu te roesten in de achtertuin, gezien het feit dat er geen plek meer was in onze schuur die al bij het huis zat. Deze hebben wij namelijk omgebouwd tot een ‘chill-plek’ voor de kinderen. Het was dus zaak dat er nog een schuur bij kwam, zodat hier de fietsen konden staan, en andere zaken wat in een schuur horen. Klusbedrijf Vorden heeft dit helemaal in elkaar gezet, en je zag dat de man echt plezier had in zijn vak.

Wil ook jij een schuur laten bouwen, of een andere klus wat valt onder een timmerbedrijf en wil je dit uit handen geven? Neem dan spoedig contact op met timmerbedrijf Vorden en je bent verzeker van een succesvolle timmerwerk.