STYLE CNC Machines heeft een uitgesproken mening over het draaien of frezen van enkelstuks en kleine series. Onze filosofie is dat zij daarbij de programmeertijden (en dus omsteltijden) tot een minimum beperken. Omdat bij kleine series juist de eenvoud allesbepalend is, zijn al onze machines exclusief uitgerust met de STYLE Besturing.
Alle medewerkers van STYLE CNC Machines werken dagelijks samen met onze klanten aan de optimalisatie van de STYLE machines en draaibank(en) en de besturing. Zo houden zij de voorsprong. Omdat zij begrijpen dat de klant enkelstuks en kleine series efficiënt wil draaien of frezen, met behulp van de CNC technologie van vandaag.

De organisatie

Alle STYLE freesmachine(s) worden geassembleerd in de fabriek in Bunschoten te Nederland. Hier is ook het hoofdkantoor en de Research & Development (R&D) afdeling gevestigd. Daarnaast heeft STYLE eigen service en verkoopafdelingen in Duitsland, België en Tsjechië. In alle andere Europese landen werkt STYLE uitsluitend met gekwalificeerde dealers. Dankzij dit netwerk en de uitstekende service zijn maar liefst 70% van de verkochte machines herhalingsaankopen van bestaande klanten.

Prijsstelling

STYLE CNC Machines heeft een uitgebalanceerde combinatie van een eigen R&D, productie en eindassemblage afdelingen. Door echter ook onderdelen van de machines uit te besteden aan gespecialiseerde partners, maakt STYLE het mogelijk om een Europese machine van topkwaliteit te leveren tegen verrassend gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Bent u geïnteresseerd en wilt u een keer kennismaken met STYLE CNC Machines, neem dan vrijblijvend contact met ons op.