Geld besparen op zaken zoals energie, gas, water en licht. Dat willen we allemaal wel. Want de kwaliteit doet ons niets, de rekeningen doen dat wel. Gelukkig komen hiervoor steeds meer oplossingen op de markt. Denk hierbij aan een Slimme meter. Dit is een meter speciaal ontworpen om u meer inzicht te bieden in uw verbruik. Ook een slimme meter kopen? Surf naar de webshop!

Hoe werkt de Slimme Meter?

U kunt via een online systeem uw energieverbruik aflezen. Gemakkelijk want zo heeft u een inzicht per dag, per week, per maand of zelfs per jaar. Benieuwd op welke dagen u veel energie verbruikt? Misschien kunt u deze kennis koppelen aan welke  apparaten op dat moment in gebruik zijn. Op dat moment weet u welke veroorzakers er zijn van het energieverbruik en heeft u meer inzicht hierin. Misschien doet u voortaan toch de televisie uit voor het slapen gaan, zijn er stekkers die nergens voor worden gebruikt of andere zaken die aanstaan maar niets doen. En uiteindelijk? Wordt de rekening aanzienlijk lager!

En leef groener!

Natuurlijk wordt de rekening lager maar ook is het vriendelijker voor het milieu. Benieuwd naar wat  u kan doen? Schaf de Slimme Meter van Enexis aan!