Ook weleens last van pluizig haar? Een onzuivere huid of last van acne? Meestal hebben we om verschillende uiterlijke problemen te behandelen, allerlei verschillende producten nodig. Een product voor pluizig haar, eentje voor het behandelen van een onzuivere huid en eentje voor het behandelen van de acne. Eén product dat een oplossing is voor al deze problemen zou wel heel fijn zijn. Erg makkelijk ook. Dit is mogelijk met arganolie.

Unieke samenstelling…

Arganolie, een olie met een unieke samenstelling dat uit vruchten van de Arganboom wordt geperst. Deze natuurlijke olie kan gebruikt worden als schoonheidsbehandelingen voor het verminderen of voorkomen van rimpels, het hydrateren van de huid, het versterken van nagels en het verzorgen voor het haar en hoofdhuid. Verder kan het nog gebruikt worden voor:

–          Behandelen van huisaandoeningen zoals Acne, Eczeem en psoriasis

–          Masseren van een stijve artitis gewrichten en pijnlijke spieren

–          Verzorgen of voorkomen van zwangerschapstriemen

–          Verzorgen van nagelriemen

–          Verzorgen van lippen.

–          Beschermt uw huid tegen de zon

–          Beschermt tegen de kou

–          Beschermt het haar

U en uw huid

Door het gebruik van argan olie wordt uw huid gevoed, gekalmeerd en versoepelt. Het helpt ook om een droge geïrriteerde huid te hydrateren en te verzachten. De olie helpt ook bij een evenwichtige talkproductie, waardoor de huid soepel wordt gehouden. Arganolie heeft dus ontzettend veel voordelen. Voordelen die positief kunnen werken voor uw huid en haar. Eén product waarin zoveel voedingsstoffen zitten dat uw huid zichtbaar hersteld en opknapt? Dat wil iedere vrouw. Probeert u het eens uit en zie wat het voor uw huid kan betekenen.