Bent u opzoek naar een boekhouder in Utrecht die de boekhouding geheel voor u doet? Dan is dit het juiste bedrijf die dit helemaal voor u regelt. Zij leveren erg goede kwaliteit en zorgen ervoor dat u tevreden bent, wordt, maar ook zeker zult blijven. De boekhouding gebeurd erg zorgvuldig en de prijs kwaliteit verhouding is daarom ook erg goed.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar ben ik verhuisd van woonplaats. Ik moest verhuizen omdat ik mijn eigen bedrijf heb opgezet vanuit Amsterdam. Dit heb ik gedaan omdat ik een eigen kleding merk verkoop. Amsterdam is natuurlijk dé stad waar je je eigen kleding merk wilt opzetten. Vandaar dat ik in Amsterdam begonnen ben. Ik ben nu ongeveer 1,5 jaar bezig met mijn eigen kleding merk. Het is de bedoeling dat ik over een halfjaar mijn eigen winkel bezit in het hartje van Amsterdam. Dit kost natuurlijk wel wat maar dan heb je wel wat.

Ik heb ondertussen mijn boekhouding laten regelen door een administratiekantoor in Utrecht waar ik eerder woonde. Dit is erg goed geregeld omdat ik nu niks zelf meer hoef te doen. Ik heb ook erg weinig tijd dus dit kwam erg goed uit. De prijzen zijn erg goed koop en je krijgt er veel voor terug.