Als bedrijf is het vaak te veel om uw bedrijf schoon te houden. Toch wilt u het natuurlijk wel schoon houden en toonbaar houden. Een schoonmaakbedrijf in Utrecht is hiervoor de perfecte oplossing. Het grote voordeel van schoonmakers is dat er altijd op hetzelfde tijdstip schoongemaakt wordt en u er zeker van kunt zijn dat er goed wordt schoongemaakt. Zijn er ramen waar u niet bij kunt? Een schoonmaakbedrijf Utrecht doet het voor u. 

Schoonmaak inhuren en belasting

Wanneer een schoonmaakster minimaal drie dagen werkzaam bij u is, dient u diegene aan te melden bij de Belastingdienst omdat er sprake is vaneen arbeidsovereenkomst. Wanneer een schoonmaakster minder dan drie dagen per week werkt valt dit onder de regeling “Dienstverlening aan huis”. Hierbij hoeft u als opdrachtgever dan geen loonbelasting en premies af te dragen. De schoonmaakster zelf hoeft geen BTW te heffen over de werkzaamheden. Het minimumloon moet verder wel worden betaald.

Schoonmaker worden?

Bent u graag werkzaam in de huishouding en vindt u het helemaal geen plicht om schoon te maken? Zorgt schoonmaken voor u voor voldoening? Dan is een schoonmaakster worden misschien wel iets voor u. Als schoonmaakster moet u zich ervan bewust zijn dat u met verschillende mensen te maken krijgt en dus ook met verschillende woningen en ruimtes. De één smeriger dan de ander. Wilt u schoonmaakster worden bij schoonmaakbedrijf Utrecht of bij schoonmaakbedrijf Amersfoort? Bekijk voor meer informatie onze website. Schoonmaakbedrijf Amersfoort is een bedrijf die uitblinkt in zijn vak.