Een proefabonnement heeft vele voordelen ten opzichte van een gewoon abonnement. Zo zit je ten eerste nergens aan vast, betaal je een veel lagere prijs en krijg je ook nog is vaak een extraatje. En een proefabonnement is natuurlijk ook nog is een leuk cadeau om bijvoorbeeld iemand te geven. Soms is het ook gewoon leuk om een blad voor bijvoorbeeld 10 keer te lezen zonder dat je ergens aan vast zit.

Welke proefabonnementen zijn er allemaal?

Er zijn tegenwoordig enorm veel proefabonnementen, bij elke krant of tijdschrift dat redelijk populair is vindt je een proefabonnement om kennis te maken met het blad. Natuurlijk ook wel logisch, want wie er wel een abonnement af sluiten zonder echt te weten of het nou zo leuk is om te lezen. Enkele populaire proefabonnementen zijn die van de Telegraaf, Volkskrant, NRC, Trouw, het Ad, Elsevier, Libelle, Privé, Donald Duck en nog enkele anderen.

Waar vind ik proefabonnementen?

Er zijn tegenwoordig overzichten van proefabonnementen online, zoals te vinden op Proefabonnementafsluiten.nl hier vindt je een groot overzicht van de meest gezochte proefabonnementen online en vindt je direct een aanbieder hiervoor. Zo vindt je bij elk tijdschrift of krant ook direct de aanbiedingen weer zodat je direct kunt zien wat interessant voor jou is.