Het is heerlijk om uw woning te verbouwen. Het proces wat er aan vooraf gaat is mooi, maar ook de verbouwing. Tenminste als u het niet erg vind om even in de rommel te zitten. Het is even een stapje terug om dan vooruit te springen. En dat is toch waar het om gaat!

Een helemaal nieuwe badkamer?

Als uw bad en douche nog goed zijn en de wasbak ook een neutrale kleur heeft dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om alleen de vloertegels en de wandtegels te gaan vervangen. U kunt dan stap voor stap alles veranderen. Het is natuurlijk ook niet slim om zaken die nog goed zijn te vervangen. Dit natuurlijk tenzij ze niet meer passen in het nieuwe ontwerp!

Rammen met die handel!

Als u de tegels gaat vervangen dan is het zaak om eerst de wandtegels en vloertegels uit de badkamer te slopen. Als u slim bent dan doet u dit met beleid en zorgt u dat een container of puinzak voor de deur heeft staan om alles direct af te voeren. Hierna kunnen de tegelzetters aan de slag om de wandtegels en de vloertegels in de badkamer te plaatsen. En dat is natuurlijk het mooie gedeelte!

Volop genieten!

Een paar dagen later kunt u het bad al lekker vol laten lopen, de radio aanzetten en het badzout in het water kiepen. Het is heerlijk om de mooie wandtegels en vloertegels te zien. Ook heeft u de verlichting laten veranderen en is het nu werkelijk tip top in uw badkamer. U kunt na een lange dag werken uitstekend ontspannen en genieten van het warme water. Nu de bubbels nog even aanzetten en het feest is compleet!

Dromen!

U kunt nu lekker wegdromen in uw bad en denken aan wat uw volgende verbouwing in uw huis zal worden. U wilde altijd al natuurstenen vloertegels in de woonkamer. Het kost een klein vermogen, maar dan heeft u natuurlijk ook wat. En daarbij! U bent aan het dromen, dus dan is het niet nodig om uzelf te limiteren met gedachten wie en hoe het betaald gaat worden. Het is gewoon heerlijk om na te denken over hoe mooi het allemaal kan worden bij u in huis. Zeker als u weer naar die mooie wandtegels in de badkamer kijkt dan weet u het al zeker! U gaat sparen.