Alleen wat moet je dan met de oude auto doen? Natuurlijk kun je de auto inruilen bij de garage. Echter wat als je de nieuwe auto van een particulier hebt overgenomen? Dan is het inruilen vaak geen optie. Je kunt dan overwegen om de oude auto zelf te verkopen. De auto kun je op het internet plaatsen om te verkopen. Of een advertentie in de krant. Echter kun je iemand anders nog wel blij maken met de auto? Een goede vraag. Misschien moet je overwegen om de auto naar een sloperij te brengen.

Niet verkopen maar slopen?

Als de auto in een zeer slechte staat is dan kun je overwegen om de auto te laten demonteren. Je kunt de auto verkopen aan een sloperij. Hier kunnen de goede delen van de auto hergebruikt worden. Zo ontstaat er een win win situatie voor jou als verkoper, de autosloop en de koper van de onderdelen. En dat is natuurlijk wel een fijne gedachte! Ook scheelt het je veel werk. Je hoeft immers niet de auto te koop aan te bieden, allemaal (nutteloze) telefoontjes te beantwoorden om daarna nog minder te krijgen voor de auto dan je had gehoopt.

Snelheid en gemak!

Een autosloperij biedt in het geval je een echt oude auto hebt, die niet meer helemaal goed is uitkomst! Uitkomst om de auto snel en gemakkelijk te verkopen. En dat is natuurlijk wel een fijne gedachte.