Inmiddels woon ik samen met mijn vrouw in een geweldig mooi pand aan de kust in Scheveningen. We hebben het er prachtig en zien dat we al lang niet meer verlangen naar ons oude stekkie. We hebben namelijk heel erg lang gewoond in de Achterhoek. Toch ontvangen we wekelijks post op ons adres in Scheveningen en hebben daarvoor laatst een mooie tnt brievenbus voor aangeschaft. Het is een makkelijke brievenbus omdat er lekker veel in kan en de postbode ook makkelijk de post kwijt kan. 

Veel post

De post die we krijgen verschild namelijk nogal erg. Zo krijgen we eigenlijk voor brieven die geschreven worden door onze vrienden uit de Achterhoek. Daar waar we jarenlang met plezier hebben gewoond, maar vanwege werk hebben we ervoor moeten kiezen dat we naar Scheveningen zijn verhuis. We vermaken hier ons ook prima, dus daar hebben we helemaal niks om op aan te merken.

Brievenbus

De brievenbus die we hiervoor gebruiken is een tnt brievenbus, maar eigenlijk vinden we een rvs brievenbus veel mooier en past het beter binnen onze stijl die we bij ons thuis hanteren. Het is natuurlijk ook een schitterende brievenbus, maar omdat de tnt brievenbus gewoon lekker makkelijk is hebben we toch daarvoor gekozen.