Wat is er nu mooier dan om er op een zomerse dag mooi bij te lopen. Een mooi overhemd en een goede jeans met een paar stevige stappers. Het is toch werkelijk heerlijk om te ontdekken hoe mooie het leven kan zijn. Zeker als u dicht bij een terras bent en een heerlijk drankje kunt nuttigen in de heerlijke zomerzon. Het leven kan eigenlijk niet mooier worden. Toch?

Een overhemd op maat!

Als u zo om u heen kijkt op het terras ziet u veel blije gezichten en vrolijke mensen. Wat u opvalt is dat enkele heren in een wel heel mooi overhemd rondlopen. Het toeval wil dat u met hun in gesprek komt. En al snel ontdekt u hun geheim. Het geheim van hun mooie overhemden is dat ze het overhemd op maat laten maken. Daarom ziet het er zo goed uit en past het hun zo goed. Ook is het zo dat het er erg uniek uitziet. U heeft de overhemden nog niet eerder gezien. Na vele complimenten en enkele drankjes en een goede fooi voor de ober gaat u weer verder.

De volgende dag!

De dag erop moet u denken aan het fijne gesprek dat u heeft gehad en besluit u om op onderzoek uit te gaan. U gaat op zoek naar een kleermaker die ook maatkleding maakt. Eigenlijk gaat u op zoek naar een kleermaker die ook een overhemd op maat kan maken voor u. En al snel slaagt u daar in. Het moet gezegd worden dat het internet een handje heeft geholpen, maar u heeft een goede kleermaker geworden die een overhemd op maat gaat maken voor u. Uw maten worden opgenomen en u geeft aan welk model en welke soort stof u graag wilt gebruiken. Ook de knopen en zelfs de draad van de naden kunt u bepalen. Het is wel verrassend voor u wat er allemaal kan met een overhemd. Zo had u er nog nooit over nagedacht.

Flashback!

Als u een paar weken later weer door de stad loopt denkt u plots aan de heren die in een overhemd op maat en andere maatkleding op het terras zaten. Het was zo’n gezellige dag. En u weet nu weer aan wie u het te danken heeft dat u nu in zo’n mooi overhemd rondloopt. Het is werkelijk geweldig. Sinds dat eerste overhemd op maat heeft u besloten om nog veel meer overhemden en maatkleding te laten maken. U neemt zich voor dat als u ze treft u ze zult trakteren op een heerlijk koel drankje. Dat hebben ze wel verdiend. Want sinds het moment dat u de maatkleding draagt voelt u zich een compleet ander mens. U stapt veel steviger door en het voelt alsof u blaakt van het zelfvertrouwen. Natuurlijk zat het altijd al in u, maar met deze mooie kleren lijkt het er heel natuurlijk uit te komen. En dat is natuurlijk wel een sterk voordeel! U verkondigt tegenwoordig ook tegen iedereen om mooie maatkleding te laten maken.