Wat is december toch een maand om van te genieten! Sinterklaas is net voorbij, maar kerst staat alweer voor de deur. Het is tegenwoordig een trend in Nederland om ook met kerst elkaar leuke cadeaus te geven, en dit wordt vaak gedaan door middel van het trekken van lootjes. Iedereen maakt een lootje voor zichzelf, waarop hij of zij een verlanglijstje maakt, waarop de spullen komen te staan, wat diegene graag wilt hebben.

Mijn verlanglijstje van dit jaar

Dit jaar heb ik een heel kort verlanglijstje gemaakt. Ik ben sinds kort niet meer telefonisch te bereiken aangezien mijn mobiele telefoon een tijdje geleden stuk is gegaan. Nu hoop ik met kerst een leuke mobiele telefoon te krijgen met een abonnement. Een Samsung abonnement of Sony Xperia abonnement scoren bij mij het hoogst, dus deze staan dan vanzelfsprekend bovenaan mijn verlanglijstje.

Het is een feit dat je tegenwoordig zonder telefoon gewoon niets kan. Het lijkt zelfs zo, dat tegenwoordig mensen liever praten via de telefoon, in plaats van dat ze is gezellig bij elkaar komen om te kletsen. Voor mij was het dus heel erg apart om een tijdje zonder mobiel te zitten, maar binnenkort ben ik net als iedereen weer “connected” als ik een leuke mobiele telefoon heb gekregen met een bijbehorende abonnement