Ik heb lang geleden bedacht dat als ik weer een nieuwe telefoon nodig had dat ik dan een los toestel zou kopen met een sim-only abonnement. Hiermee ben je een stuk goedkoper uit dan met een gewoon abonnement.

Toen ik op zoek ging naar een nieuw model voor een lage prijs kwam ik allerlei goedkope abonnementen tegen. Op het moment dat je besluit dat je dit niet wil kom je natuurlijk altijd de goedkope aanbiedingen tegen.

Ik keek op de website van castle telecom en ik vond daar allerlei mooie prijzen van abonnementen. Ze verkopen er ook losse toestellen voor de goede prijs. Ik vond het een hele prettige website, hij is overzichtelijk en je kan abonnementen goed vergelijken.

Ook hebben ze bekende providers als t-mobile abonnementen en vodafone abonnementen. Je kan de nieuwste modellen kiezen en dan worden er abonnementen voor je vergeleken zodat je altijd het voordeligste abonnement hebt met het mooiste toestel.

Je kan ook een los toestel aanschaffen op deze webshop en daarbij zelfs een sim only abonnement. Op deze manier heb je ook een compleet pakket, je betaald dan gewoon eenmalig een hoog bedrag voor de telefoon en daar doe je net zo lang mee als dat je zelf wil. In plaats van dat je na twee jaar weer een nieuwe telefoon uit zoekt.