Als je zwanger bent zijn er teveel dingen waar je aan moet denken. Er moeten heel veel spullen aangeschaft worden en als je in een speciaalzaak staat vergeet je 9 van de 10 dingen. Een babykamer, kinderwagen, kleertjes, luiers, wiegje, wipstoel, noem alles maar op. Ik maak hele lijsten met spullen die ik nodig heb voor mijn baby en dan nog hoor je achteraf dat je iets vergeten bent. 

Een luiertas

Gelukkig heb ik de kinderwagen al uitgezocht en is de babykamer al besteld, de duurste dingen zijn aangeschaft en ik moet nu op zoek naar de leuke dingen. Omdat ik er wel van hou lekker op pad te gaan en ik mijn baby daar binnenkort ook in mee zal nemen heb ik zeker een luiertas nodig. Maar wat is nou een goede luiertas? Hoe groot moet ie zijn en wat voor vakjes heb je nodig. Ook moet hij er nog leuk uit zien want ik ben en blijf een vrouw.

Het merk lief

Ik ben zelf wel heel erg fan van het merk lief en ik zou dan ook heel graag een lief luiertas nemen. Ik heb een beetje rond gezocht op het internet want ik trek het niet meer om iedere keer naar een winkel te gaan.

Ik kwam bij de webshop luiertaswebshop en daar hadden ze zoveel verschillende soorten, maten en prijsklassen dat ik het ineens heel moeilijk vond een luiertas te kiezen. Ik koos uiteindelijk voor de lief luiertas en ik had hem al super snel binnen.