Een dekbedovertrek is nou niet echt het onderwerp waar een man zich druk om gaat maken. Althans, zo dacht ik het altijd, maar in werkelijkheid kan het ook heel erg anders ben ik achter gekomen. Mijn beste vriend ging samen wonen en wilde namelijk per se een pip dekbedovertrek omdat hij deze zo mooi vond. Ze zijn ook mooi, maar dat een man zich hier druk om kan maken is me toch wel heel erg verrassend.   

Dekbedovertrekken

Het is maar een dekbedovertrek, maar daar is natuurlijk lang niet altijd alles mee gezegd. Het maakt wel onderdeel uit van je huishouden, dus daarom ishet misschien wel net zo belangrijk als de bank. Als het niet klopt met de rest van de stijl van het huis dan is het toch een belangrijk onderdeel geworden van het huis. Als het goed is dan valt een dekbedovertrek niet op, maar wanneer het helemaal nergens naar lijkt dan wordt er echt wel over gepraat.

Essenza dekbedovertrek

Eigenlijk ben ik zelf wel een heel erg groot voorstander van een Essenza dekbedovertrek. Het is gewoon mooi om te zien dat er zoveel keuze is en dat ze ook nog eens allemaal staan voor kwaliteit. Een pip dekbedovertrek is ook mooi, maar verder maakt het mij niet zo heel erg veel.