Bent u opzoek naar een boekhouder in Utrecht die de boekhouding geheel voor u doet? Dan is dit het juiste bedrijf die dit helemaal voor u regelt. Zij leveren erg goede kwaliteit en zorgen ervoor dat u tevreden bent, wordt, maar ook zeker zult blijven. De boekhouding gebeurd erg zorgvuldig en de prijs kwaliteit verhouding is daarom ook erg goed.

Een boekhouder verzorgt, zoals het woord al zegt, alle boekhouding. Maar wanneer u verschillende boekhouders vergelijkt komt u al snel tot de conclusie dat er vele nuances bestaan in de werkzaamheden die de boekhouders verrichten. Zij kunnen u met de volgende diensten van dienst zijn:

  • Online boekhouding
  • Salarisadministratie
  • Controle van de administratie
  • Debiteurenbeheer
  • Verschillende fiscale diensten
  • Particuliere diensten

Waarom dit administratiekantoor als boekhouder Utrecht?

Het Utrechtse Administratiekantoor is opgericht in 1981 door Jan van der Bruggen. In Utrecht vindt u het pand waar dit bedrijf al vanaf 1995 gevestigd is. Vanaf 2000 is Ron van der Bruggen werkzaam bij het boekhouderskantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere een ander bedrijf. In 2001 is hij medevennoot geworden en leidt hij sindsdien, samen met zijn vader, succesvol de onderneming. De voordelen van dit familiebedrijf zijn aan u: maximale betrokkenheid en continuïteit. De medewerkers van dit administratiekantoor  zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Bent u benieuwd naar een administratiekantoor in Utrecht? Bekijk dan nu de website.