Mijn vrouw en ik zijn een jaar geleden geschieden. Mijn vrouw ging vreemd met één van mijn vrienden, en tijdens mijn zakenreis heb ik beiden betrapt in de slaapkamer van mijn eigen huis, terwijl de kinderen buiten aan het spelen waren. Dit heeft mij destijds zo geraakt, en dit merk ik mijn eigen leven nu. Vrouwen vertrouwen ik totaal niet meer, en zolang ik mijzelf niet bind aan een vrouw, kan ik ook geen pijn hebben of krijgen. Om deze redenen ben ik begonnen met seksdating.

Wil mijzelf niet binden aan een vrouw

Aangezien ik vaak op zakenreis ben, heeft een echte relatie helemaal geen zin voor mij. Daarnaast is mijn vertrouwen in de vrouw zo ernstig geschonden, dat ik mij tegenwoordig sowieso niet wil binden aan een vrouw. Zodra ik mezelf weer volledig over geef aan een vrouw kan het weer fout gaan, en dit probeer ik juist voor te blijven. Het regelmatig doen van een seksdate is voor mij dan ook perfect, want ik zit nergens aan vast, ik kan niet gekwetst worden en daarnaast heb ik gewoon wel afleiding naast het werk.

Voor vele mensen is een seksdate een zeer groot taboe, maar voor mij is het een uitweg!