Volgens de kenners op het gebied van Telecom is de HTC One hét toestel van afgelopen jaar. Ondanks dat afgelopen jaar ook de Apple iPhone 5 is uitgekomen, is de HTC One toch volgens velen het product van afgelopen jaar. Zelf heb ik ook afgelopen jaar een HTC One aanschaft, en dit heb ik gedaan in combinatie met een abonnement Vodafone.

 

De HTC One een geweldig product

 

De Taiwanese fabrikant krijgt alle lof voor de HTC One vanwege het mooie ontwerp, het fraaie en vooral heldere scherm, de goede afwerking, maar vooral voor het geluid dat uit de speakers aan de voorkomt komt.

De HTC One is in principe van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor een zeer strakke maar vooral stevige look gekregen door de Taiwanese fabrikant. Daarnaast beschikt de HTC over twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. Het geluid dat uit de HTC One komt is dan ook ongekend, en het geluid van de HTC One is met geen enkel ander toestel te vergelijken.

Wilt u ook het product van het jaar 2013 aanschaffen, dan is dat natuurlijk nog altijd mogelijk. De HTC One is in combinatie met een bijvoorbeeld een abonnement van Vodafone of abonnement T-Mobile te combineren, of u kunt de HTC One los kopen!