Afgelopen maand hebben we voor het eerst een bedrijfsuitje in Scheveningen gehad met ons hele team. Een zeer leuke ervaring, want op deze manieren leer je je collega’s goed kennen. We hebben met ons bedrijfsuitje een high tea in Den Haag gedaan. Een voor mij totaal nieuwe ervaring, omdat ik zelf nog nooit een high tea heb gehad, en dit voor mij de eerste keer was.

Een goed georganiseerde bedrijfsuitje

Het bedrijfsuitje was zeer goed georganiseerd. Eenmaal op locatie aangekomen stond alles al voor ons klaar. Heerlijke thee, maar daarnaast nog heerlijke hartigheden als taarten, brownies, cupcakes en veel meer! Een locatie met uitzicht op een levendige haven in een zeer karakteristieke omgeving. Daarnaast bood de locatie plaats voor ruim 200 mensen en bovendien was het parkeren helemaal gratis.

Daarnaast zijn wij niet bepaald in het hoogseizoen geweest, maar anders beschikt de locatie ook nog eens over drie sfeervolle terrassen. Heerlijk om met wat vrienden, vriendinnen, familie of met een bedrijfsuitje een high tea te doen.

Overigens is de locatie ook beschikbaar voor trouwerijen, dus gaat u binnenkort trouwen, wilt u een bedrijfsuitje organiseren of een zakelijke meeting? Dan is dit allemaal mogelijk bij de Blu Events. Ik ben een zeer tevreden persoon na mijn aanraking met deze organisatie.