Kinderen worden snel groot, helemaal wanneer ze naar de basisschool gaan wordt er altijd gezegd. Wanneer kinderen de leeftijd van vier jaar hebben zijn ze groot genoeg om naar de basisschool te gaan. Een vrij grote beslissing want uw kinderen zullen hier de komende acht jaar vrijwel dagelijks zijn. U wilt hiervoor natuurlijk dat ze een plezierige basisschool tijd zullen hebben en met veel zin naar school zullen gaan. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat uw kinderen goed onderwijs krijgen zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen.

Voor u is het natuurlijk het makkelijkst wanneer een basisschool in de buurt zit. Even snel na het boodschappen doen uw kinderen tussen de middag ophalen is wel een fijn idee. Doordat het kiezen van een basisschool een belangrijke keuze voor zowel u als uw kind is en u tenslotte het beste voor uw kind wilt, is het misschien handig om te weten waar je een kind op uitkiest.

Tips waarop je een basisschool kiest:

–          Voelt het als een veilige omgeving voor u

–          Voldoet de school aan uw religie

–          Vind u dat er op de basisschool goed onderwijs wordt gegeven

–          Spreken de leerkrachten u aan

–          Wat vind uw kind ervan na een proefdag

–          Zit de school bij u in de buurt

–          Ligt de school in een veilige omgeving

–          Denkt u dat er op uw kind voldoende gelet wordt?

–          Wilt u dat uw kind zelfstandig wordt of juist erg sociaal?

Is uw kind toe aan de basisschool en bent u op zoek naar een geschikte school? Of bent u misschien op zoek naar een kinderdagverblijf voor uw kind? Kinderdagverblijf in Dordrecht verwelkomt uw kind graag! Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken.