Het hebben van een website in deze technologische tijd is een must voor ieder bedrijf en iedere persoon die zich online wilt uitdrukken. Vroeger gebruikten we media als kranten, tijdschriften en radio. Tegenwoordig doen we dit online door middel van een eigen website. Ook wordt de rol van Social Media steeds belangrijker.

De krant heeft zijn laatste tijd gehad, ook al willen veel mensen dit nog niet onder ogen zien. Sommige mensen beweren dat internet de toekomst is. Deze mensen hebben onder een steen gelegen. Een ondernemer die nog geen website heeft moet zich schamen. Het maakt niet uit in welke markt je zit, als je geen website hebt, loop je gegarandeerd omzet mis. Een echte ondernemer gaat daar niet mee akkoord.

Loop jij ook geld mis? Dan zou ik zeker verder lezen!

Een website laten maken is een dure hobby

Het grootste probleem bij het laten maken van een website is het prijskaartje die aan de website vast hangt. Een investering van € 3.000, – is niets voor een beetje een website. Dan heb ik het nog niet eens over een website met allerlei geavanceerde snufjes. De meeste startende ondernemers (zeker in tijden crisis) hebben geen geld om een website te laten maken. Een groot aantal mensen laat zich hierdoor flink ontmoedigen, wat doodzonde is. Het maken van een website zou voor iedere ondernemer een basisvaardigheid moeten zijn. Als het aan Ruben Harms ligt gaat daar ook zeker verandering in komen.

Je eigen website maken

Op het online internet portaal “hoe bouw ik een website” en de gelijknamige website hoebouwikeenwebsite.nl geeft Ruben Harms tips en trucks om een website te maken. Naast de reguliere artikelen op de website kun je een gratis cursus website maken volgen. De cursus bestaat uit 7 lessen waarin je iedere dag een les krijgt voorgeschoteld. De echte diehards kunnen een vervolgcursus volgen om hun website verder te professionaliseren. Verder worden er voortdurend interessante artikelen geplaatst op het internet portaal van “Hoe Bouw Ik Een Website”. Dit geeft je genoeg kennis om zelf je eigen website in elkaar te zetten en bespaart je een hoop geld.

Wil jij ook je eigen website maken? Ga dan naar hoebouwikeenwebsite.nl