Afgelopen jaar zijn we met de gehele familie in oktober naar een leuke kindvriendelijke familiecamping in Overijssel geweest. Elk jaar gaan wij met de gehele familie één keer per jaar met z’n allen ergens naartoe. Dit jaar was een camping in Overijssel dus voor een weekje het verblijf en plaats van ons familieweekje. Al met al was dit ook een week om nooit meer te vergeten en hebben wij ons als familie nog nooit zo verbonden met elkaar gevoelt. Dit was vooral te danken aan de geweldige service en activiteiten die op het park te doen waren, voor zowel ons als volwassenen, als voor onze kinderen.

Vele activiteiten op de gezinscamping

Op de gezinscamping was van alles te doen. Terwijl wij met de volwassenen heerlijk van een drankje aan het genieten waren aan de bar, konden de kinderen overal spelen in het park. Er zijn speciaal aangelegde voetbalveldjes, speeltuinen, (verwarmde) (peuter)zwembaden, speelkamers met ballenbak tot aan skelters die je kon huren op het park zelf. Ideaal voor alle neefjes en nichtjes die het op deze manier heerlijk een week met elkaar hebben kunnen spelen.

Zelf heb ik besloten om volgend jaar met mijn gezin naar dit park te gaan, omdat het gewoon zoveel positieve gezichten heeft. Een aanrader voor iedereen.