Een autosloperij

Het gebeurt soms dat je afscheidt moet nemen van je eigen auto. Soms is dat niet zo leuk en zelfs pijnlijk en soms is het een plezier. Zeker als je jouw auto inruilt voor een andere auto bij een autodealer. Echter als je auto betrokken is geweest in een ongeluk of niet meer door de APK is gekomen dan is het soms niet mogelijk om je auto in te ruilen. Er blijven dan slechts een paar opties over om afscheid te nemen van je auto. En daar is er een erg gemakkelijk van: een autosloperij

De minder gemakkelijke manier: Verkoop je loop of sloopauto zelf.

Natuurlijk kun je jouw auto zelf gaan verkopen. Je kunt de loop of sloopauto zelf gaan verkopen op het internet. Er zijn volop verschillende websites waar je jouw oude auto kunt gaan verkopen. Ook kun je een advertentie plaatsen in een lokale krant of weekblad. Daarnaast kun je ook gebruik maken van je eigen netwerk om de auto te verkopen. En een bordje in de auto met te koop kan natuurlijk ook nog in de auto geplaatst worden.

De gemakkelijke weg: De autosloperij!

Het is natuurlijk ook mogelijk om de auto te verkopen aan een autosloperij. Je kunt de auto aanbieden aan een opkoper bij een sloperij. De autosloop zal je een eerlijke prijs geven voor de auto. En nog belangrijker is dat de autosloperij alle papieren op de juiste manier zal afhandelen. Jij krijgt het geld en een bewijs dat je niet meer de eigenaar bent en de autosloperij krijgt een auto!

Veel succes met het verkopen van je auto (aan een autosloperij als je slim bent).