U zult het niet geloven, maar het is tegenwoordig mogelijk om al drinkend af te vallen. U kunt namelijk afvallen met het drinken van groene thee. Groene thee afvallen is een nieuwe manier van afvallen dat langzaam maar zeker door de consument wordt ontdekt. Het is leuke en zeer gezellige manier van afvallen, althans zo heeft mijn moeder het ervaren. Mijn moeder kwam in aanraking met de groene thee via een vriendin, en zodoende is mijn moeder nu in 2 maanden een ruime 8 kilo afgevallen.

Groene thee drinken met al haar vriendinnen

Afvallen groene thee was iets wat voor mijn moeder door haar vriendin in het leven is geroepen. Elke dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagavond kwamen mijn moeder en al haar vriendinnen bij elkaar en dronken dan gezellig groene thee met elkaar. Mijn moeder en al haar vriendinnen wouden een aantal kilo afvallen en kwamen met dit concept in aanraking. Mijn moeder zag dit als een perfecte uitweg.

Mijn moeder is nog nooit zo makkelijk afgevallen, aangezien ze altijd de thee in goed gezelschap dronk. Mijn moeder en haar vriendinnen motiveerden elkaar altijd zeer positief, en zodoende zijn ze allemaal de kilo’s verloren. Wilt u ook afvallen door middel van het drinken van groene thee? Klik dan op de linkjes in dit blog voor meer informatie!