U heeft geldproblemen, en u werkt zich helemaal kapot om het geld bij elkaar te krijgen? Uw privéleven lijdt er onder, maar ook uw werkzaamheden worden steeds minder? De focus op het werk wordt steeds minder, en u voelt gewoon dat u zich niet lekker voelt, en bent hierdoor vaker afwezig op het werk dan normaal? Dan is schuldhulp dé oplossing voor u.

Hulp bij schulden

In Nederland zijn er een aantal landelijke schuldhulporganisaties. Deze worden vaak aangestuurd door werkgevers voor hulp bij één of meerdere van hun werknemers. Werkgevers kunnen dit bijna altijd vergoed krijgen, afhankelijk van de verzekering. De voordelen van schuldhulp voor de werkgever zijn duidelijk, namelijk;

  • De werknemers hebben weer een hogere productiviteit;
  • De werknemers zitten beter in hun vel, en zijn minder snel gestrest;
  • De werknemers hebben weer een gezonde werklust;
  • De werknemers zitten beter in hun vel, en zijn minder snel ziek.

Schuldhulp is dus in vele gevallen iets zeer positiefs voor zowel de werkgever als de werknemer. De werknemer wordt krijgt hulp bij zijn schulden, terwijl de werkgever hierdoor weer een zeer gemotiveerde en een zich goed voelende werknemer in dienst heeft. Dus bent u een werkgever of werknemer die iemand kent of zelf last heeft van schulden? Meldt u zich dan aan bij een adviesbureau voor sociale zekerheid.