Heeft u al wel een domeinnaam voor uw bedrijf? In dat geval heeft u zeker zaken gedaan met een firma die in de domeinen verkoop zit. Deze firma’s zijn er veel. Als u op het internet een zoektocht begint, zult u de een na de andere onderneming in de domeinen verkoop tegen kunnen komen. Het is altijd zaak om erop te letten of u niet te veel betaalt voor uw domeinnaam. Het geval wil namelijk dat de tarieven ver uiteen kunnen lopen. En dat terwijl een domeinnaam niet per se beter is bij de ene firma dan bij de andere. Hooguit kan de service van de een wat beter zijn dan die van de ander, maar u moet wel nagaan of dat het verschil in prijs waard is.

In de domeinen verkoop zijn relatief weinig oplichters actief. Dat is dus iets waar u in mindere mate rekening mee hoeft te houden. Natuurlijk geldt dat u enigszins op uw hoede moet zijn, niet alleen bij de domeinen verkoop maar eigenlijk in het gehele leven. Niet alleen wanneer u op zoek bent naar een passende domeinnaam voor uw eigen bedrijf, maar ook op enig moment kan het immers zijn dat iemand probeert misbruik te maken van uw goedheid of waar dan ook maar van. Denk ook maar aan zakkenrollers in de grote steden van Europa en de wereld. Criminelen zijn er altijd al geweest en zullen ook altijd wel blijven, dat is een ding dat als een pal boven water staat.

U kwam echter op deze tekst omdat u meer wilde weten over domeinen verkoop, en nu krijgt u al deze onzin over mensen die actief zijn in het criminele circuit over u heen. Dat moet natuurlijk niet datgene zijn waar u vooraf op had gehoopt. Ik weet wel zeker van niet zelfs. Een domeinnaam is heel wat anders dan een portemonnee die bij klaarlichte dag van u kan worden ontnomen op onrechtmatige en overigens zeer laakbare wijze. Terug nu naar de domeinen verkoop. Het gaat namelijk erg goed met deze branche. Dat komt omdat menigeen wel een domeinnaam hebben wil. Wie dat niet heeft, loopt immers hopeloos achter. Zeker is wel dat een dergelijke onbenul een hoop klanten misloopt. Ga voor uzelf maar eens na hoe vaak u wel niet een bepaald bedrijf of een bepaalde instelling opzoekt op het internet, voor u werkelijk zaken hiermee gaat doen. Internet is belangrijk.