Het is inmiddels winter, en het wordt sneller donker buiten. Om deze reden moet je natuurlijk wel genoeg lampen tot je beschikking hebben in je eigen huis, aangezien je natuurlijk niet graag in het donker zit. Bovendien is het natuurlijk ook de bedoeling dat alle lampen in jouw huis naast het licht geven, er ook gewoon heel erg mooi uitzien. Je koopt geen lelijke plafondlampen, maar je koopt een lamp omdat je deze mooi vindt.

Indirect- en direct licht

Daarnaast heb je ook nog een verschil in direct- en indirect licht. Direct licht betekend dat je een oppervlakte op voorwerp belicht. Deze lichten gebruik je voor bijvoorbeeld de verlichting van jouw huis, of wordt bijvoorbeeld gebruikt als licht tijdens het werken. Ook heb je dus indirect licht. Indirect licht is het licht wat bijvoorbeeld naar de muur schijnt, of richting het plafond staat. Op deze wijze wordt de kamer wel verlicht, maar op een mindere wijze. Lampen die hiervoor geschikt zijn, zijn de wandlampen en vloerlampen.

Wil jij ook gemakkelijk en snel online nieuwe lampen kopen? Is uw huis toe aan nieuwe plafond- of hanglampen? Klik dan op de linkjes in dit blog voor meer informatie over het online bestellen van geweldige top lampen!