Vandaag de dag is er bijna een ontkomen meer aan; de hedendaagse technologieën gaan met grote sprongen vooruit met VoIP. De efficiëntie wordt alsmaar groter en het is de bedoeling dat uw kosten alleen maar lager zullen uitvallen. VoIP telefonie is hier geen uitzondering op; dit is een product wat in de markt vaak wordt weggezet als ‘digitale telefonie’. De afkorting VoIP staat voor ‘Voice over IP’, wat precies de werking ervan weergeeft. Met VoIP verloopt het spraakverkeer (telefoongesprek) via uw internetverbinding. Aangezien een internetverbinding tegenwoordig minstens onmisbaar is, biedt dit een mooie mogelijkheid voor de zakelijke telefonie.

Er wordt nog wel eens getwijfeld aan de gesprekskwaliteit bij een dergelijke verbinding, wij nemen deze eventuele twijfel graag bij u weg. Met VoIP in combinatie met een VoIP telefoon worden de gesprekken gevoerd in HD (High Definition) kwaliteit. Deze hoge mate van kwaliteit gaat verder dan dat van de traditionele telefonie. Toen het product nog in de kinderschoenen stond was er zelfs sprake van een te goede kwaliteit, hierdoor leek de lijn vaak onnodig ‘dood’. Dit mankement is opgelost door het toevoegen van een kleine ruis (comfort noise) bij de eindgebruiker. U kunt nu dus optimaal genieten van de uitstekende performance!

Doordat u geen separate telefoonverbinding hoeft af te sluiten, kunt u besparen op uw kosten want de internetverbinding heeft u immers al. De VoIP telefoon bedraagt een eenmalige investering, welke haar beloften ruimschoots zal waarmaken. Middels een VoIP geschikte telefoon kunt u de maximale voordelen uit uw digitale telefooncentrale halen. Maak gebruik van de talloze mogelijkheden welke het (zakelijk) telefoonverkeer zullen verrijken.

Een klein en niet geheel onbelangrijk detail is dat VoIP locatieonafhankelijk is. In tegenstelling tot de traditionele telefonie kunt u VoIP Telefonie overal aansluiten waar u voorzien bent van een internetverbinding. Dit stimuleert het ‘Nieuwe Werken’ doordat thuiswerkers eenvoudig gebruik kunnen maken van het algemene zakelijk telefoonnummer. Tevens is het geen probleem om de telefoonaansluiting om te zetten bij een verhuizing, zodat u altijd bereikbaar bent en blijft.

Bovenstaande informatie is slechts een greep uit de vele voordelen welke VoIP telefonie u kan bieden. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing!