Zeg nou zelf, de winter collectie Diesel horloges is er een om in te lijsten, toch? De afgelopen jaren heeft Diesel steeds weer op een innovatieve manier weten te updaten en ook dit jaar weten de watches van Diesel een prominente plek in te nemen in het populaire, trendy segment herenhorloges.

Diesel horloges in hevige concurrentie

Wat we zien is dat sterke horloge merken in hetzelfde segment als Diesel , blijven vernieuwen. TW Steel, Fossil en Guess zijn onder andere merken herenhorloges die investeren in vernieuwing. De herenhorloges van Diesel onderscheiden zich echter door het verfijnde design en vaak brutale uitstraling. Hierdoor blijven de Diesel horloges een plek in de top innemen.

Vernieuwde collectie Diesel horloges

Zoals gezegd lukt het Diesel om top te blijven presteren in het segment van trendy heren horloges. Sterk van invloed op deze prestatie zijn de vernieuwde modellen ‘Little Daddy’ (juist ja, het kleine broertje van de ‘Big Daddy) en de bijzonder mooie ‘Mega Chief’ modellen. Schitterende herenhorloges, helemaal in lijn van wat je mag verwachten van een top horloge. De ‘Little Daddy’ horloges van Diesel zijn verkrijgbaar in een lederen band, in verschillende kleuren en zijn voorzien van een stoere chrono. De ‘Mega Chief’ horloges kenmerken zicht door hun onderscheidende horlogekast, tevens met chronograaf en een mooie kwaliteit lederen band. Zoek je een mooi herenhorloge? Kies dan zonder twijfel voor een Diesel watch!