Een van de populaire spellen van tegenwoordig is Slenderman The Eight Pages. Het is een zogenoemde indie game wat betekent dat het independent, onafhankelijk, gemaakt is. De makers hebben er een uitdagende horror game van gemaakt.

Het spel gaat over de Slenderman. Dit is een lange en dunne man zonder gezichtskenmerken. Denk hierbij maar aan een paspop, strak in pak gekleed, maar dan dus zonder enig gezicht en met extra lange armen en benen.

Deze Slender man moet je ontwijken en zien te ontlopen. Helaas is dit niet zo gemakkelijk als dat het lijkt. Zelf speel je een klein meisje dat verdwaald is in een donker bos. Je hebt een zaklamp bij je waarvan de batterijen bijna op zijn en die dus steeds minder licht geeft. Je bent op zoek naar een uitweg en je vind deze door vellen papier op diverse plekken op te pakken. Je moet alle 8 vellen zien te verzamelen voordat je kan ontsnappen uit het bos.

Tijdens je speurtocht wordt je stiekem achterna gezeten door de Slender man. Je zal hem in het begin weinig tegenkomen, maar zodra je een aantal vellen verzameld hebt komt hij steeds dichterbij en kan hij op de meest ondenkbare momenten opduiken. Dit zorgt voor een hoop sensatie en schrikreacties bij de spelen.

Het spel is gratis te downloaden op SlenderMan.nl

Veel speel plezier!