Indien een dierbare van u is overleden, of het nu een vriend of vriendin is of een familielid, u wilt diegene graag een waardevol afscheid geven. U wilt diegene graag een afscheid geven zoals diegene het zou hebben gewild en waarbij iemand herinnert wordt zoals die was. Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Waarbij ook ervaring bij nodig is. Een goede voorbereiding op de dagen tussen het overlijden en de uitvaart is enorm belangrijk. Een uitvaart is een enorme regeling en zou het daarom niet fijn zijn om daar hulp bij te krijgen? Monuta Zutphen haalt graag deze zorg uit uw handen zodat u zich volledig kunt focussen op hoe u uw dierbare wilt herinneren.

De monuta in Eerbeek staat u met raad en daad bij met enorm veel betrokkenheid en aandacht waardoor u ervan overtuigd kunt zijn dat uw dierbare een waardevol afscheid krijgt. Of liever gezegd, een afscheid om niet te vergeten.

Voordelen van een uitvaartverzorging door Monuta Zutphen

–          24 uur per dag bereikbaar. Zelfs als de polis op een ander telefoonnummer of naam staat.

–          U kunt er zeker van zijn dat de uitvaart goed geregeld is

–          Afwikkeling met de verzekeraar wordt door de uitvaartverzorging geregeld

–          Het maakt niet uit waar u verzekerd bent

Uitvaartverzorging is natuurlijk liever iets waar u niet bij stil wilt staan, maar wanneer u dan toch een dierbare verliest wilt u wel graag dat de uitvaart tot in de puntjes geregeld is en dat er niets mis kan gaan. De monuta in Eerbeek staat graag voor u klaar. Samen met onze passionele collega’s doen we er alles aan om de uitvaart tot een mooie herinnering te brengen.