U ogen worden slechter en u kunt tegenwoordig niet meer thuis zien hoe laat het is op uw klok en/of horloge? U heeft al menig nieuwe klokken aangeschaft, steeds groter, maar het werkt niet? Dan is een sprekende klok of sprekend horloge voor u dé oplossing.

Wat is een sprekende klok?

Een sprekende klok of een pratende klok is een klok dat u precies vertelt hoe laat het is. De eerste sprekende klok is ontwerpen in Frankrijk en dat al in 1933. Tegenwoordig biedt mensen die minder goed zien de uitkomst om te weten op welk tijdstip hij of zij leeft. De klokken worden in allerlei soorten vormen gemaakt, dus er is altijd wel een geschikte sprekende klok voor u.

Wat is een sprekend horloge?

Een sprekend horloge is een horloge dat u precies vertelt hoe laat het is. Bent u bijvoorbeeld een sportieve senior en u loopt regelmatig hard, dan is een sprekend horloge een geweldig innovatief product voor u. U ogen worden slechter en met de hulp van een sprekend horloge hoeft u nooit meer op uw kleine montuur te kijken. U drukt gewoon op uw knop en u weet gelijk hoe laat het is.

Dus bent u een senior? Dan is een sprekende klok of een sprekend horloge iets voor u!