Een sloperij in Nederland of in Amsterdam is zo gevonden. Als je een weloverwogen keuze wilt maken wat een sloperij betreft is het van belang om naar een aantal criteria te kijken. Ten eerste wil je natuurlijk met een betrouwbare sloperij te maken hebben. En daarmee bedoelen we betrouwbaar in de zin van dat de sloperij de regelgeving netjes naleeft en niet het milieu schaadt. Overigens is het steeds moeilijker voor sloperijen om buiten het boekje te gaan omdat de controles streng zijn en de boetes bijzonder hoog.

Je kunt vragen bij bekenden of ze misschien het sloopbedrijf kennen in de regio van Amsterdam die jij op het oog hebt. Daarnaast kun je op het internet zoeken of je misschien wat informatie kunt vinden over het betreffende bedrijf. Meestal hebben ze ook een website waar je meer kunt lezen over de visie van het bedrijf. Als dat je allemaal aanstaat dan kun je het bedrijf benaderen en vragen naar de prijs die ze geven voor jouw auto.

Als je prijs het belangrijkste aspect vindt, dan kun je het best niet lokale sloperijen benaderen. Er zijn websites waar je als een soort van marktplaats je auto kunt aanbieden. Je geeft eerst bepaalde gegevens (merk, leeftijd, type en eventueel wat foto’s) door en vervolgens krijg je reacties van sloopbedrijven. Vaak nog binnen enkele dagen. Ze zullen op basis van de door jouw aangegeven gegevens een bod doen op jouw auto. Als je een bedrijf hebt gevonden die een aantrekkelijk bod heeft gedaan maak je een afspraak met het bedrijf en je auto wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald door de sloperij in Amsterdam.

Online autosloperij Van der Ven Autorecycling 0165-559230