Ga je graag naar de sauna en zit je niet alleen, maar lig je ook tijdens je sessie? Maak dan je tijd in de sauna nog ontspannender met het juiste hoofdsteun. Deze must-have zijn er in diverse soorten en helpt niet alleen om beter te ontspannen, maar ook voor een betere doorbloeding! Alleen, wat is de beste hoofdsteun? Dat ligt eraan wat jij fijn vindt liggen. Hier staan ze op een rijtje:

#1 De houten hoofdsteun voor in de sauna

Als je graag languit in de sauna ligt is een houten hoofdsteun een goed idee. De hoofdsteunen zijn beschikbaar in vele ergonomische vormen en vaak gemaakt van vuren- of elzenhout. Welke vorm vindt jij het lekkerste liggen?

sauna

#2: Een zacht kussen voor in de sauna

De tweede accessoire om optimaal in de sauna te kunnen genieten is het kussen. De duurzame kussen zijn zacht en vormen zich naar je hoofd. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten. Welke kleur vind jij het mooist?

sauna

#3: Het HaLu-kussen

Ook een goede optie is het HaLu-kussen! Een HaLu-kussen heeft een gepatenteerde constructie van vier flexibele, ronde steunen. Als je erop ligt blijven je nek en schouders vrij en merk je nauwelijks dat er iets onder je hoofd ligt. Het hoofd wordt dusdanig opgetild dat je in een comfortabele houding komt te liggen. Je hoofd ligt stevig en blijft liggen. De nekspieren kunnen dus volledig ontspannen en dat zorgt voor een hoog lig comfort!

sauna

Geniet nog meer van je sessie in de sauna met de juiste hoofdsteun!