Een aantal jaren geleden hebben mijn vrouw en ik ervoor gekozen om een huis te kopen met een schuin dak. Dit vonden wij zelf heel erg stijlvol, en om deze reden hebben wij destijds een huis met een schuin dak gekocht. Destijds was het schuine dak nog niet geïsoleerd, maar dankzij dakdekker Nijmegen hebben wij tegenwoordig wel een geïsoleerd dak. Dit brengt vele voordelen met zich mee.

De voordelen van een geïsoleerd dak

  • De waarde van je huis stijgt. – Door het isoleren van het dak stijgt de waarde van je huis. Dit omdat het huis veel energiezuiniger is geworden met de komst van de dak-isolatie.
  • De zolder is een stuk aangenamer – In de winter is het op de zolder een stuk minder koud door de isolatie, terwijl in de zomer de zolder ook een stuk langer koel blijft door middel van de isolatie.
  • Weinig geluidsoverlast – Veel minder geluidsoverlast door middel van een goed geïsoleerd dak. Met een goed geïsoleerd dak kunt u gerust aan de snelweg komen, vanwege de goede isolatie

Wil jij meer weten over het isoleren van uw dak, of wilt u contact opnemen voor het laten isoleren van uw dak? Neem dan contact op met dakdekker Arnhem en zij komen gratis bij u langs om uw dak grondig te inspecteren.