Bent u op zoek naar een metaaldetector? Dan bent u aan het juiste adres bij Detectordirect.nl. U kunt op de website het grootste assortiment in metaaldetectors vinden. Alle detectors staan overzichtelijk weergegeven op de website met een duidelijke productomschrijving zodat u precies van te voren weet wat u kunt verwachten van de (metaal)detector.

Verschillende soorten detectors

Detectordirect.nl verkoopt verschillende soorten detectors die rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Naast het zeer uitgebreide en exclusieve metaaldetector assortiment kunt u ook op de website terecht voor bijvoorbeeld gouddetectors, 3D grondscanners, pinpointers, leidingzoekers, houtdetectors en GPR bodemradars. Detectordirect.nl is de officiële metaaldetector dealer van Nederland. U kunt zowel hobbymatig een metaaldetector kopen in de winkel maar als u op zoek bent naar een detector voor professioneel gebruik dan bent u absoluut ook aan het juiste adres op Detectordirect.nl.

Advies op maat

Wilt u graag een vrijblijvend advies op maat? U kunt op de website van Detectordirect.nl al hartstikke veel informatie vinden over de verschillende soorten detectors. Kunt u echter op de website geen antwoord op uw vraag vinden? Dan kunt u via het contactformulier of middels telefoon contact opnemen met Detectordirect.nl. Heeft u al een geschikte detector gevonden? Dan kunt u de detector gemakkelijk en snel via de webshop bestellen. U hoeft géén verzendkosten te betalen bij Detectordirect.nl.